Laman Utama > Berita dan Aktiviti > industri Berita
Berita dan Aktiviti

industri Berita

Spor Amaçlı (Skorbord) Lampu Ekran Kiralik LE
Ekor LED Spor Amaçlı (Skorbord)
 
 

Paparan stadium larda bulunan LED ekranları ile skor, oyun süresi, canlı yayın gösterebilme, reklam filmleri oynatma, yarışma bilgileri yönetimi, ses ve görüntü senkronlu TV yayınları gibi içerikleri gösterebilirsin.

Bu özellikleri sayesinde Stadium paparan LED ekranları kullanıldıkları stadlarda çok büyük ölçekli şampiyonaların oynanmasını sağlamaktadır.

Paparan LED Stadium ekranları genellikle futbol sahalarında, basketball salonlarında, olimpik yüzme havuzlarında, atletizm,  traplen atlamalı spor şampiyonalarında kullanılmaktadır. 

Paparan LED Stadium ekranların en önemli özellikleri aşağıdaki gibidir:

1. Görüntüleme Özelliği: Tüm uluslararası dillerdeki görüntü ve yazıları gösterebilir. Ayrıca canlı olarak ulusal yayınlarda başarıyla gösterilebilir.

2. Skor ve Zaman Özelliği: Elektronik ekipmanları ile sport led display ekranda basketbol ve voleybol müsabakalarında ortaya çıkan zaman ve skor durumlarını anında görüntülenebilmektedir. Maç yapan takımların isimlerini, gol olması durumunda bunun gösterilmesi, skor yapan oyuncuların adlarının gösterilmesi, değişiklik bilgileri, kırmızı ya da sarı kart olduğunda bunun gösterilmesi gibi bilgir izster

3. Bilgi İşleme Özelliği: Skor ve faul olması durumunda otomatik olarak bunların eklenilmesi, atletizm şampiyonalarında atletlerin koşu süreleri ve ekranda tebrik yazısı gibi bilgiler anında gösterilebilir.

4. Acil Durumda Kullanım Özelliği: Paparan LED sukan ekranlar kullanıldıkları ülkede hernagi bir acil durum, afet gibi bir durum olması durumunda, insanlara belirtilmesi gereken bilgileri ve acil durum çözüm planlarını internete gerekmeksizin gösterebilir.

 

Paparan LED Sukan ekranlar iki farklı türdedir:

Paparan LED ekranlar Scoreboard.

- Perimeter (Saha Kenari) Lampu ekranlar.

 

Kiralik LED Ekranlar

 

SEWA LED DISPLAY EKRAN 

 

 

Sewa (Kiralama tipi)  Paparan LED Ekranlar bir çok konserde, organasyonlarda, siaran kanallarında başarıyla kullanılmaktadır.

 

Ekranlar Paparan LED Sewa; panel LED luaran dalaman, panel dipimpin dinding tirai, panel dipimpin mesh giibi farklı seçenekleri bulunmaktadır.

 

Petua sewa Paparan LED Ekranların en önemli özelliği istenilen dia yere kolayca götürülebilmeleri ve hızlı bir şekilde kurulabilmeleridir.

 

 

Tetap Paparan LED ekranlardan farklı olarak, tip sewa dipimpin ekranlarda çok hızlı kurulum yapılabilmesi için tergantung (asma) aparatları bulunmaktadır.

 

Kullanıldığı yerlerde uzun süreli ve sabit kullanılmadığından dolayı, sewa dipimpin paparan ekranlar özel tasarımlı dayanıklı  kasalarla üretilmektedir.

 

Sewa Paparan LED Ekran Kasa Yapısı Diagramı: 

 

Sewa LED paparan skrin

 

Sewa LED paparan skrin

 

 

 

En çok tercih edilen sewa luar paparan LED ekran modelleri: P8mm, P10mm, P12mm, P16mm  video warna penuh membawa ekranlardır.

 

En çok tercih edilen sewa dalaman paparan LED ekran modelleri: P4mm Black LED, P5mm Black LED, P6mm, P8mm  video warna penuh membawa ekranlardır. 

 
 
Halaman sebelumnya: Arc, Curve LED Display Ekran Sistemleri adalah Bükey Laman seterusnya: Reklam Amaçlı LED Ekran Iklan
Lihat HTL Product Center (Telefon: +86-13714518751 )
Hubungi Kami
China / Ibu Pejabat

Phone: + 86-755-36626032
Mob: + 86-13714518751

Hong Kong Anak Syarikat

7 / F, Mong Kok Road
NO.33 Kowloon, Hong Kong

E-mel Hubungi

Pertanyaan: [e-mel dilindungi]
Jualan: [e-mel dilindungi]
Perkhidmatan: [e-mel dilindungi]

Hak Cipta © 2014-2016 HTL Display Group Co., Ltd. Hak cipta terpelihara.  dasar privasi | Sitmap