Laman Utama > Berita dan Aktiviti > Berita Akhbar
Berita dan Aktiviti

Berita Akhbar

HTL dipasang H4 paparan LED Dalaman dalam PHILIPP PLEIN Fashion Store.
Paparan HTL mengeluarkan 2 keping H4 P4 kami Memaparkan LED tetap tertutup untuk menghiasi kedai PHILIPP PLEIN Flagship store di HK, Paparan LED warna penuh dalaman dipasang di dua sisi tiang # 1 di dalam kedai, yang terletak di Hongkong Kowloon tst Tsim Sha Tsui, Jalan No. 15.

Struktur dan kawalan projek sangat rumit, jualan HTL membincangkan butir-butir dengan klien dengan berhati-hati, penghantaran dilakukan pada akhir Jnuary. Dan akhirnya paparan LED dalaman dipasang dengan jayanya.

Klien berkata mereka sangat berpuas hati dengan kesannya! Berikut adalah beberapa gambar dari pelanggan:

HTL dipasang H4 paparan LED Dalaman dalam PHILIPP PLEIN Fashion Store.

Mengenai PP:

Philipp Plein adalah pereka fesyen Jerman dan pengasas jenama eponim. Jenama kini mengira lebih daripada 100 kedai di seluruh dunia.

Jenama itu telah dilancarkan di 2004 oleh Philipp Patrick Plein, seorang pereka fesyen Jerman yang reka bentuknya telah memasukkan tengkorak ketawa yang telah menjadi tandatangannya.
Pada tahun 2006 barisan aksesori diperkenalkan dan pada tahun 2008 koleksi "Couture" yang juga dilancarkan, disokong oleh kempen iklan yang dibintangi oleh Naomi Campbell dan Marcus Schenkenberg.
Pada tahun 2008 Philipp Plein mempersembahkan koleksi "heavy metal" nya pada kesempatan pertunjukan fesyen "Next Next Model Jerman" yang dipersembahkan di Barcelona oleh Heidi Klum. Pada tahun 2009, dia berkolaborasi dengan Mattel dan mempersembahkan boneka Barbie PHILIPP PLEIN semasa perayaan Ulang Tahun ke-50 Barbie di Pesta Mainan Nuremberg pada 4 Februari 2009. Pada tahun yang sama, kedai jenama mono pertama dibuka di Monte Carlo, dan bilik pameran komersial pertama di Milan.
Pada tahun 2010 butik PHILIPP PLEIN dibuka di Vienna, Moscow, St. Tropez, Cannes, dan Kitzbuhel di samping pembukaan ruang pameran komersial di Düsseldorf. Pada bulan Jun 2010, kempen iklan musim gugur / musim sejuk dilancarkan yang dibintangi oleh pelakon Amerika, Mischa Barton.
Pada tahun 2011 butik PHILIPP PLEIN dibuka di Forte dei Marmi dan Düsseldorf, dan bilik pameran Hong Kong dirasmikan. Pada bulan September 2011 Lindsay Lohan diumumkan sebagai wajah kempen iklan musim bunga / musim panas 2012 yang baru, yang ditembak beberapa hari kemudian di tepi Tasik Como.
Pada tahun 2012, 10 butik PHILIPP PLEIN dibuka, di Marbella, Moscow Crocus, Baku, Milan, Dubai, St. Petersburg, Seoul, Macau, Amsterdam dan Berlin. Pelakon dan penyanyi Britain Ed Westwick adalah selebriti seterusnya yang meminjamkan imejnya kepada jenama tersebut. Westwick difoto oleh jurugambar terkenal Terry Richardson, yang juga membuat penampilan sendiri dalam kempen musim gugur / musim sejuk 2012/2013. Westwick juga berjalan di landasan pameran fesyen lelaki musim bunga / musim panas 2013.
Dalam 2012 PHILIPP PLEIN menandatangani perjanjian dengan pasukan bola sepak AS Roma untuk berpakaian pemain pasukan bermula dengan musim 2012 / 13 untuk 4 musim berturut-turut. Untuk kempen 2013 musim bunga / musim panas, Terry Richardson kembali sebagai kedua-dua jurugambar dan protagonis kempen provokatif yang menampilkan model utama antarabangsa Lea T. dan Poppy Delevingne.
Untuk pertunjukan wanita musim gugur / musim sejuk 2013/2014, Philipp Plein memilih Grace Jones, untuk memperkenalkan pertunjukan fesyennya dengan persembahan langsung dari lagu hitnya "Aku Melihat Itu Wajah Sebelumnya"
Penyanyi Iggy Azalea mengambil alih panggung untuk membuka pertunjukan fesyen Philipp Plein SS14 dengan persembahan "karya", memimpin pertunjukan model model hitam sahaja yang ditutup oleh supermodel Ethiopia, Liya Kebede, sebuah gerakan yang memilukan memandangkan perkauman yang baru diperdebatkan di industri fesyen.

Halaman sebelumnya: pasukan pemasaran HTL mempunyai Dua hari perjalanan berakit Wonderful di Qingyuan Laman seterusnya: Kami Menyiapkan Projek Rumah Mahkamah Sincan Turki.
Hubungi Kami
Talian terus

Pejabat Tele: 86-755-33123095
WhatsApp: + 86 13714518751