Laman Utama > Berita dan Aktiviti > industri Berita
Berita dan Aktiviti

industri Berita

LED Ekran Kiralama LED Ekran Kiralama LED SMD ekranlar
LED Ekran Kiralama LED Ekran Kiralama
 
LED Ekranlarımız, kiralama amacı ile tasarlanmış özel modüller sayesinde ister kendi ayakları üzerinde zeminde kurabildiği gibi isterseniz de truss veya vinç üzerine asarak boşlukta istediğiniz açıda velamen
 
 
Kiralama da kullanılan LED ekranlarımız İç ortam (Dalam) atau dış ortam (luar) kullanım amaçlarına göre ikiye ayrılır. LED ekranlar SMD atau RGB (TH, Maya) olmak üzere farklı tiplerde üretilmiş ürünler bulunmaktadır.
 
 
SMD LED ekranlar ile gün ışığında yüksek çözünürlükte görüntü aktarılabilmektedir. Bilgisayarda düşük punto da hazırlanmış sunumlarınızı ve içeriklerinizi, Aydinlik ortamlarda en parlak haliyle sunmanızı sağlayan ve Yakin mesafeden izlemeye imkan sağlayan 5mm gercek çözünürlüğe sahip tertutup SMD LED DISPLAY ile Tüm ihtiyaçlarınıza çözüm sunulabilmektedir.
 
 
LED Ekran Sistemleri dış ortamda kurulmaya elverişli olarak üretilmiştir. Dış ortam şartlarından (sıcaklık, nem, yağmur, çamur, toz ve rüzgar vb.) Etkilenmemektedir.
 
 
Organizasyonlarınızın teknolojik ve interaktif bir yüzü olabilmek adına LED ekran sistemleri kiralama dan prodüksiyon talepleriniz için bizim iletişime geçiniz.
 
Halaman sebelumnya: Anda boleh memaparkan paparan dalaman Laman seterusnya: LED pelbagai warna LED Video Display System
Hubungi Kami
Talian terus

Pejabat Tele: 86-755-33123095
WhatsApp: + 86 13714518751
Skype: cxg-11

Alamat Kilang

Bangunan 1, Industri Deyongjia
Zon, Bao'an, Shenzhen, China

E-mel Hubungi

[e-mel dilindungi]

Hak Cipta © 2018-2020 HTL Display Group Co., Ltd. Hak cipta terpelihara.  dasar privasi | Sitmap